دسته‎‌بندی شرکت‎‌ها

بانکداری

بانکداری

خدمات

خدمات

شوینده و بهداشتی

شوینده و بهداشتی

شرکت‎‌های در اولویت واگذاری

گروه ملی صنعتی فولاد ایران
در سال ۱۳۴۲ نخستین کارخانه نورد فولاد کشور به منظور تولید انواع میلگرد ساده، میلگرد آج دار و نبشی، در شهر اهواز تأسیس گردید. خطوط تولیدی با نصب تجهیزات و مونتاژ ماشین آلات با ظرفیت سالیانه ۶۵ هزار تن، در سال ۱۳۴۶ راه اندازی و به تدریج سایر کارگاه ها و فرایندها به آن افزوده شد. پس از انقلاب با شکوه اسلامی این مجموعه‌ صنعتی با داشتن خطوط و محصولات متنوعی از فرایندهای نورد و فولادسازی به نام گروه ملی صنعتی فولاد ایران نام گذاری شد. با اجرای طرح های توسعه و بازسازی خطوط تولید طی سال های ۱۳۷۱، ۱۳۸۳و ۱۳۸۵ ظرفیت تولید افزایش و کیفیت محصول، سیستم های بهره برداری و کنترل تولید ارتقاء یافت.
گروه ملی فولاد ایران 2

درصد سهامداری گروه

75%

شرکت قند نیشابور
در بهمن‌ماه ۱۳۴۳، بانک صنعت و معدن و سازمان برنامه و بودجه برای احداث کارخانه قند نیشابور با ظرفیت ۱۰۰۰ تن در روز اقدام کردند و پروانه تأسیس آن از وزارت صنایع دریافت شد. این کارخانه با سرمایه ۲۲ میلیون تومان در تاریخ ۱۳۴۵/۰۵/۳۱ به شماره ۶۷ در نیشابور به ثبت رسید. در سال ۱۳۴۸ ظرفیت به ۱۵۰۰ تن و در سال ۱۳۸۴ به ۳۰۰۰ تن چغندر در روز افزایش یافت. در حال حاضر، سالانه ۵۲۲۰۰ تن شکر از چغندر و ۱۲۸۸۰۰ تن شکر از تصفیه شکر خام تولید می‌شود. این مجموعه با جذب چغندرکاران، تولید کیفی، و رعایت اصول محیط‌زیستی، جایگاه مهمی در صنعت قند ایران دارد. شرکت قند نیشابور از سال ۱۳۷۴ با نماد «قنیشا» در بورس اوراق بهادار فعالیت دارد.

درصد سهامداری گروه

60%

بانک اقتصاد نوین
بانک اقتصادنوین در بازه زمانی ۲۹ تا ۳۱ تیرماه ۱۳۸۰ با اخذ مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار، اقدام به پذیره‌نویسی سهام کرد. مجمع عمومی مؤسس در تاریخ ۱۳ مرداد ۱۳۸۰ برگزار شد و بانک در ۲۰ مرداد همان سال با سرمایه اولیه ۲۵۰ میلیارد ریال تحت شماره ۱۷۷۱۳۲ در اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری تهران به ثبت رسید. طی سال‌های گذشته، چند مرحله افزایش سرمایه انجام شد و سرانجام، بر اساس مصوبه مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ و با مجوز بانک مرکزی و سازمان بورس، سرمایه بانک از ۳۰٬۴۲۵ میلیارد ریال به ۶۰٬۸۵۰ میلیارد ریال افزایش یافت. این اقدام در راستای تقویت ساختار مالی بانک و توسعه فعالیت‌های اقتصادی آن صورت گرفت
بانک اقتصاد نوین 10

درصد سهامداری گروه

41%

شرکت مارگارین
شرکت مارگارین نخستین تولیدکننده روغن گیاهی در ایران است که با برندهای آشنایی چون خروس، آفتاب و آفتاب طلایی در میان مردم شناخته می‌شود. این شرکت در دی‌ماه ۱۳۳۲ با ظرفیت تصفیه روزانه ۸ تن آغاز به کار کرد و امروز با بهره‌گیری از نیروهای متخصص، ظرفیت تولید روزانه ۱۰۰۰ تن را داراست. مارگارین همواره در تلاش است تا محصولاتی با کیفیت بالا و متناسب با نیاز مشتریان تولید کند. هم‌اکنون ۳۸ نوع محصول روغنی در دو بخش صنف و صنعت (B2B) و مصرف خانگی (B2C) در این مجموعه تولید می‌شود. این محصولات مطابق با استانداردهای داخلی و بین‌المللی از جمله CODEX شرکت SGS سوئیس تولید می‌شوند و در بسیاری از کشورهای خاورمیانه و اروپا حضور دارند. همراهی با مشتریان و جلب رضایت آن‌ها، همواره در اولویت مدیران مارگارین است.
مارگارین 2

درصد سهامداری گروه

73%

شرکت سیمان فیروزکوه
شرکت تولیدی سیمان فیروزکوه، از شرکت‌های تابعه هلدینگ سیدکو، در سال ۱۳۸۱ با هدف تأمین نیاز سیمان کشور، توسعه صنعتی منطقه و ایجاد اشتغال، در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع در کیلومتر ۱۰ جاده فیروزکوه به قائم‌شهر تأسیس شد. این شرکت در خرداد ۱۳۸۱ به ثبت رسید و از اسفند ۱۳۸۲ عملیات اجرایی آن آغاز گردید. کارخانه در مهر ۱۳۸۵ به بهره‌برداری رسید و با ظرفیت تولید روزانه ۳۳۰۰ تن کلینکر، یکی از باکیفیت‌ترین سیمان‌های منطقه را تولید می‌کند. کنترل فرآیند تولید با سیستم هوشمند FLS و تجهیزات دقیق ابزارسنجی انجام می‌شود. محصولات این شرکت مطابق با استانداردهای ملی و اروپایی بوده و علاوه بر بازار داخلی، به کشورهای آسیای میانه از جمله روسیه، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان صادر می‌شود
سیمان فیروزکوه 4

درصد سهامداری گروه

55%

گروه کارخانجات مقصود
مجتمع تولیدی چینی مقصود با مشارکت شرکت سرمایه‌گذاری بانک ملی ایران و اتحادیه کارکنان دولت (اسکاد)، در سال ۱۳۷۱ با ظرفیت اسمی ۳۰۰۰ تن در سال تأسیس شد. این مجموعه با توسعه مستمر و افزایش بهره‌وری، هم‌اکنون ظرفیت تولیدی ۶۰۰۰ تن را داراست و نخستین دارنده پروانه بهداشتی صنعت چینی مظروف از وزارت بهداشت در کشور است. رویکرد توسعه‌محور مرحوم غلامرضا ایمانی، بنیان‌گذار گروه، این مجتمع را به گروه کارخانجات مقصود با ۲۰ زیرمجموعه گسترش داد. این ساختار شامل ۱۹ شرکت و یک موسسه آموزشی (دانشگاه علمی‌کاربردی مقصود) است که با ۱۰ واحد اصلی سازمانی فعالیت می‌کنند. این مجموعه نماد اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی با مشارکت بخش‌های خصوصی، دولتی و تعاونی محسوب می‌شود.
چینی مقصود 1

درصد سهامداری گروه

35%

شرکت دامپروری پارس
برای بهره‌برداری مؤثر از حدود ۹۰ هزار هکتار اراضی تحت پوشش شبکه آبیاری دشت مغان، حدود ۶۳۴۰۰ هکتار از این اراضی به شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان واگذار شد. از این مقدار، بیش از ۱۸۰۰۰ هکتار در جنوب شبکه آبیاری قرار دارد که تأمین آب آن‌ها نیازمند پمپاژ از کانال‌های اصلی و انتقال به اراضی بالادست بود. اجرای این طرح مستلزم تأمین منابع مالی و به‌کارگیری تکنولوژی نوین آبیاری در منطقه بود. در همین راستا، در سال ۱۳۶۶ شرکت ملی کشت و صنعت و دامپروری پارس به‌عنوان یک شرکت تولیدی و اقتصادی برای بهره‌برداری از بخشی از اراضی بالادست شرکت مغان تأسیس شد. این شرکت از جمله پروژه‌های کلان ملی پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که با رویکرد توسعه پایدار فعالیت می‌کند.
شرکت پارس 2

درصد سهامداری گروه

49%

شرکت تجهیزات مدارس ایران
شرکت تجهیزات مدارس ایران فعالیت خود را از سال ۱۳۵۶ با هدف طراحی و تولید تجهیزات و مبلمان اداری، کلاسی و آموزشی آغاز کرد. این مجموعه با توسعه کارخانه، بهره‌گیری از ماشین‌آلات مدرن و نیروهای متخصص، امروز با تولید حدود ۲۸۰ نوع محصول به یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان صنایع چوب و فلز کشور تبدیل شده است. با بیش از چهار دهه فعالیت، این شرکت به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده مبلمان کلاسی-آموزشی، سه سال گارانتی محصولات را در راستای مشتری‌مداری ارائه می‌دهد. رعایت اصول ارگونومی، زیبایی محیط و استانداردهای جهانی همواره از اولویت‌های این مجموعه بوده است و دارای گواهینامه ISO 9001:2015 از TUV NORD و نشان استاندارد ملی ایران است.
شرکت تجهیزات مدارس ایران 2

درصد سهامداری گروه

35%

شرکت مدیریت صنعت شوینده
هلدینگ مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر که از بزرگ‌ترین گروه‌های مدیریتی گروه معظم توسعه صنایع بهشهر محسوب می‌شود، در تاریخ 2 آذر ماه سال 1383 تاسیس و به شماره ثبت 234823 در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. موضوع فعالیت این هلدینگ سرمایه‌گذاری در صنعت شوینده به منظور راهبری، نظارت و مدیریت شرکت‌های فعال در این صنعت و مدیریت آن شرکت‌هاست و ترکیب ساختار مالکیت سهام این گروه نشان از اعتبار و سرمایه بالی آن دارد و 7 شرکت بزرگ تولیدی تحت مدیریت این شرکت است.

درصد سهامداری گروه

78%

شرکت سیمان شمال
شرکت سیمان شمال (سهامی عام) در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۳۳ تأسیس و با شماره ۴۴۹۲ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید. این شرکت در اسفند ۱۳۷۴ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد. نخستین خط تولید سیمان با ظرفیت روزانه ۱۰۰ تن و به روش تر در سال ۱۳۳۴ آغاز به کار کرد و از سال ۱۳۴۵ تولید سیمان سفید را نیز در دستور کار قرار داد. در سال ۱۳۴۹، خط دوم با ظرفیت ۲۰۰ تن در روز و در سال ۱۳۵۷، خط سوم با ظرفیت ۲۲۰۰ تن راه‌اندازی شد. امروزه خط سوم با ظرفیت ارتقاءیافته ۳۳۰۰ تن در روز فعال است. ماشین‌آلات خطوط تولید از شرکت‌های G.H.H آلمان و FLS دانمارک تأمین شده‌اند. در حال حاضر، این شرکت سیمان خاکستری تیپ ۲ تولید و به بازار عرضه می‌کند.
سیمان شمال 2

درصد سهامداری گروه

72%

شرکت صنعتی بهپاک
شرکت صنعتی بهپاک (سهامی عام) در تاریخ ۹ شهریور ۱۳۴۷ به‌صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شد. فعالیت اصلی این شرکت بر اساس بند ۲ اساسنامه، شامل تأسیس و بهره‌برداری از کارخانجات پنبه‌پاک‌کنی، روغن‌کشی، تولید پروتئین گیاهی و دیگر واحدهای تولیدی مرتبط است. همچنین، شرکت در حوزه‌های بازرگانی داخلی و خارجی، سرمایه‌گذاری، صادرات و واردات نیز فعالیت دارد. تمامی فعالیت‌های تولیدی، تجاری و خدماتی این مجموعه به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در راستای اهداف و موضوع شرکت تعریف شده‌اند. شرکت بهپاک با تکیه بر تجربه، زیرساخت‌های صنعتی و نیروی انسانی متخصص، در زنجیره تأمین صنایع غذایی و کشاورزی کشور نقش مؤثری ایفا می‌کند و در مسیر توسعه پایدار و بهبود کیفیت محصولات، همواره در حال نوآوری و ارتقای عملکرد خود است.
شرکت بهپاک 2

درصد سهامداری گروه

65%

شرکت آلی شیمی قم
شرکت آلی شیمی قم (سهامی خاص) در تاریخ ۱۳/۰۸/۱۳۷۶ تأسیس شد و به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان تخصصی مواد اولیه مورد استفاده در صنایع شوینده، بهداشتی، آرایشی، رنگ و رزین، لاستیک و تایر، کاغذ، روان‌کننده‌ها، نساجی، چرم و صنایع غذایی شناخته می‌شود. این شرکت با بهره‌مندی از عضویت در یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های اقتصادی کشور، علاوه بر تأمین نیاز شرکت‌های تابعه هلدینگ نظیر پاکسان، گلتاش، ساینا و مروارید هامون، با بسیاری از واحدهای صنعتی کشور نیز همکاری دارد. بر اساس اساسنامه، فعالیت‌های شرکت شامل تولید محصولات شیمیایی، بازرگانی داخلی و خارجی، صادرات، واردات و تأمین نیروی انسانی است. محصولات اصلی این شرکت شامل گلیسیرین، انواع اسید چرب، تالو صنعتی و رزیدیو است.
شرکت آلی شیمی قم 4

درصد سهامداری گروه