دسته‎‌بندی شرکت‎‌ها

بانکداری

بانکداری

خدمات

خدمات

شوینده و بهداشتی

شوینده و بهداشتی

شرکت‎‌های در اولویت واگذاری

حوزه سیمان

شرکت سیمان فیروزکوه
شرکت تولیدی سیمان فیروزکوه، از شرکت‌های تابعه هلدینگ سیدکو، در سال ۱۳۸۱ با هدف تأمین نیاز سیمان کشور، توسعه صنعتی منطقه و ایجاد اشتغال، در زمینی به مساحت ۴۰ هزار متر مربع در کیلومتر ۱۰ جاده فیروزکوه به قائم‌شهر تأسیس شد. این شرکت در خرداد ۱۳۸۱ به ثبت رسید و از اسفند ۱۳۸۲ عملیات اجرایی آن آغاز گردید. کارخانه در مهر ۱۳۸۵ به بهره‌برداری رسید و با ظرفیت تولید روزانه ۳۳۰۰ تن کلینکر، یکی از باکیفیت‌ترین سیمان‌های منطقه را تولید می‌کند. کنترل فرآیند تولید با سیستم هوشمند FLS و تجهیزات دقیق ابزارسنجی انجام می‌شود. محصولات این شرکت مطابق با استانداردهای ملی و اروپایی بوده و علاوه بر بازار داخلی، به کشورهای آسیای میانه از جمله روسیه، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان صادر می‌شود
سیمان فیروزکوه 4

درصد سهامداری گروه

55%

شرکت سیمان شمال
شرکت سیمان شمال (سهامی عام) در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۳۳ تأسیس و با شماره ۴۴۹۲ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید. این شرکت در اسفند ۱۳۷۴ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد. نخستین خط تولید سیمان با ظرفیت روزانه ۱۰۰ تن و به روش تر در سال ۱۳۳۴ آغاز به کار کرد و از سال ۱۳۴۵ تولید سیمان سفید را نیز در دستور کار قرار داد. در سال ۱۳۴۹، خط دوم با ظرفیت ۲۰۰ تن در روز و در سال ۱۳۵۷، خط سوم با ظرفیت ۲۲۰۰ تن راه‌اندازی شد. امروزه خط سوم با ظرفیت ارتقاءیافته ۳۳۰۰ تن در روز فعال است. ماشین‌آلات خطوط تولید از شرکت‌های G.H.H آلمان و FLS دانمارک تأمین شده‌اند. در حال حاضر، این شرکت سیمان خاکستری تیپ ۲ تولید و به بازار عرضه می‌کند.
سیمان شمال 2

درصد سهامداری گروه

72%

گروه صنایع سیمان کرمان
گروه صنایع سیمان كرمان (شركت سهامی عام ) كه مركز اصلی آن طبق اساسنامه شركت، كرمان – كیلومتر 17 جاده تهران می‌باشد در تاریخ 12 مرداد ماه سال 1346 ابتدا به صورت سهامی و بنام شركت سیمان كرمان تحت شماره 170 در اداره ثبت شركت‌های كرمان به ثبت رسیده و سپس در اجرای مقررات ماده 284 اصلاحیه قانون تجارت مبنی بر لزوم تبدیل شركت‌های سهامی به یكی از انواع سهامی (عام) و یا (خاص) در تاریخ 25 مهرماه سال 1351 به سهامی عام تبدیل گردیده است و در تاریخ آبان ماه 1351 در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و در سال 1385 نام شركت از شرکت سیمان کرمان (سهامی عام ) به گروه صنایع سیمان كرمان (شركت سهامی عام ) تغییر یافت.

درصد سهامداری گروه

64%

شرکت سیمان فراز فیروزکوه
فعالیت‌های اجرایی کارخانه سیمان فراز فیروزکوه (سهامی خاص) با ظرفیت تولید ۳۳۰۰ تن کلینکر و تولید سالیانه ۱/۱ میلیون تن سیمان در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۲ آغاز گردید و پس از طی سه سال و ده ماه تلاش بی‌وقفه کارشناسان و مهندسین داخلی این واحد در ۲۹ اسفند سال ۱۳۸۵ به بهره‌برداری رسید. این کارخانه با استفاده از آخرین تکنولوژی روز صنعت سیمان در رده کارخانه‌های مدرن روز دنیا قرار گرفته است و در حال حاضر سيمانهای تیپ ۱ و ۲ را با بهترين كيفيت، توليد و به بازار عرضه می‌نمايد.
شرکت سیمان فراز فیروز کوه 3

درصد سهامداری گروه

شرکت سیمان نیزار قم
شرکت سيمان نيزار قم (سهامی خاص) ابتدا در تاريخ ۱۳۸۲/۳/۳ و با نام شرکت صنايع سيمان نيزار (سهامی خاص) به ثبت رسيده است. در حال حاضر شرکت سيمان نيزار قم جزء واحدهای تجاری فرعی شرکت سرمايه‌گذاری سيمان اسپندار (سهامی خاص) محسوب می‌شود. مرکز اصلی شرکت در تهران – و کارخانه آن در استان قم – کيلومتر 45 جاده قديم قم – اصفهان قرار دارد. کارخانه سیمان نیزار قم با پروانه بهره‌برداری یک میلیون تن سیمان خاکستری در مهرماه 1390 به بهره‌برداری رسید.
شرکت سیمان نیزار قم 2

درصد سهامداری گروه

شرکت سیمان مازندران
برای تأمین سیمان مورد نیاز استان مازندران، مطالعات اولیه توسط بانک اعتبارات صنعتی انجام شد و به همین منظور شرکت «سیمان گرگان و مازندران» (سهامی خاص) با سرمایه اولیه ۱۰ میلیون ریال در تاریخ ۱ آذر ۱۳۵۱ توسط بخش خصوصی تأسیس شد. پس از بررسی‌های زمین‌شناسی، محل فعلی کارخانه تعیین و شرکت «سیمان گرگان و مازندران» (سهامی عام) در تاریخ ۸ اسفند ۱۳۵۳ در اداره ثبت شرکت‌ها با مدت فعالیت نامحدود ثبت گردید. در ادامه، دارایی‌های شرکت اولیه با ارزش دفتری ۱۹ میلیون ریال به شرکت جدید منتقل شد. شرکت سهامی خاص اولیه در تاریخ ۶ اردیبهشت ۱۳۵۴ منحل شد. سپس با پیشنهاد استانداری مازندران و تصویب مجمع عمومی فوق‌العاده، نام شرکت در تاریخ ۸ شهریور ۱۳۶۰ به «سیمان مازندران» (سهامی عام) تغییر یافت
شرکت سیمان مازندران 7

درصد سهامداری گروه

60%

شرکت بین المللی ساروج بوشهر
کارخانه سیمان کنگان در استان بوشهر، کیلومتر ۱۴ جاده کنگان به عسلویه و در ناحیه دوم منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در زمینی به مساحت ۶۳ هکتار احداث شده است. این منطقه دارای آب‌وهوایی با تابستان‌های گرم و مرطوب (دمای بالای ۵۰ درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی ۷۳ درصد) و زمستان‌های معتدل با حداقل دمای ۵ درجه و رطوبت ۶۱ درصد است. شرکت بین‌المللی ساروج بوشهر به‌عنوان یکی از پیشروان صنعت تولید سیمان و کلینکر کشور، با تکیه بر ارزش‌های حرفه‌ای و رعایت الزامات سازمانی، فعالیت‌های خود را همسو با سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و در راستای تحقق اهداف و چشم‌اندازهای توسعه پایدار ادامه می‌دهد. این شرکت نقش مهمی در تأمین سیمان موردنیاز پروژه‌های ملی و صادرات ایفا می‌کند.
شرکت بين المللی ساروج بوشهر 6

درصد سهامداری گروه

50.9%

شرکت سیمان ممتازان کرمان
شرکت سیمان ممتازان (سهامی عام) در تاریخ ۲۴ مرداد ۱۳۸۱ با هدف تأمین سیمان مورد نیاز استان کرمان و کشور، همچنین ایجاد اشتغال پایدار در منطقه، تأسیس شد. این شرکت با ظرفیت تولید روزانه ۳۳۰۰ تن کلینکر (معادل یک میلیون تن در سال) فعالیت خود را آغاز کرد. پس از انجام مطالعات فنی، مالی و اقتصادی، عملیات اجرایی احداث کارخانه در زمینی به مساحت ۸۲ هکتار در ۴۰ کیلومتری شمال غرب کرمان، طی مراسمی با حضور وزیر وقت صنایع و معادن در شهریورماه ۱۳۸۳ آغاز شد. هیئت مؤسس شرکت متشکل از سرمایه‌گذاران خوش‌نام کرمانی و با مشارکت گروه صنایع سیمان کرمان است که هم‌اکنون مالک بیش از ۳۷ درصد سهام شرکت می‌باشد. این پروژه یکی از نخستین طرح‌های خصوصی‌سازی با سرمایه‌گذاری گسترده در صنعت سیمان کشور محسوب می‌شود.
شرکت سیمان ممتازان کرمان 10

درصد سهامداری گروه

4.1%

شرکت سیمان داراب
شرکت سیمان داراب (سهامی عام) در سال ۱۳۶۶ با شماره ۶۸۵۱۳ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید. بر اساس مصوبه شورای اقتصاد در تاریخ ۱۳۵۷/۰۲/۱۷، مقرر شد وزارت صنایع با مشارکت شرکت احداث صنعت، روند اجرای طرح را ادامه دهد. با ورود شرکت احداث صنعت و تأمین نسبی منابع مالی، پروژه در سال‌های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ با شتاب بیشتری پیش رفت و سرانجام در ۱۱ خرداد ۱۳۸۲ با ظرفیت روزانه ۳۰۰۰ تن کلینکر به بهره‌برداری رسید. این کارخانه به‌دلیل دسترسی به منابع غنی مواد اولیه، توان تولید سیمان خاکستری تیپ ۱، ۲ و ۵ را دارد. در سال ۱۳۸۵ با اجرای طرح توسعه، ظرفیت اسمی کارخانه ۲۰ درصد افزایش یافت و به روزانه ۳۶۰۰ تن رسید.
سیمان داراب 1

درصد سهامداری گروه

12%

شرکت صنایع سیمان غرب
شرکت صنایع سیمان غرب (سهامی عام) در تاریخ ۲۴ مرداد ۱۳۵۳ تأسیس و به شماره ۴۳۷ در اداره ثبت شرکت‌های کرمانشاه ثبت شد. این شرکت با هدف ایجاد و بهره‌برداری از کارخانجات سیمان، فروش محصولات، تأسیس صنایع وابسته و انجام فعالیت‌های بازرگانی و سرمایه‌گذاری مرتبط تأسیس شده است. سیمان غرب از شرکت‌های تابعه سیمان فارس و خوزستان بوده و در بهمن ۱۳۵۶ با ظرفیت روزانه ۲۰۰۰ تن به بهره‌برداری رسید. طی سال‌های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۷ با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۷ میلیارد تومان، ظرفیت تولید به ۴۰۰۰ تن در روز افزایش یافت. این مجموعه با بهره‌مندی از منابع اولیه غنی، دانش فنی بالا و آزمایشگاه‌های مجهز، سیمان و کلینکر را مطابق با استانداردهای بین‌المللی تولید و به بازارهای داخلی و کشورهای منطقه صادر می‌کند.
شرکت صنایع سیمان غرب 3

درصد سهامداری گروه

7%

شرکت سیمان قاین
شرکت سیمان قاین با نام اولیه «سیمان خراسان» در تاریخ ۱۹ آذر ۱۳۶۰ با سرمایه‌گذاری مشترک سازمان صنایع ملی ایران و بانک ملی ایران تأسیس شد. پس از انجام مطالعات فنی و اقتصادی، محل احداث کارخانه در ۱۰ کیلومتری جاده قاین–بیرجند و مجاورت معادن سنگ آهک و آلوویوم در زمینی به وسعت ۱۴۰ هکتار انتخاب شد. پروانه تأسیس شرکت به شماره ۳۱۰۶۴ در تاریخ ۲۷ شهریور ۱۳۶۹ برای تولید روزانه ۲۰۰۰ تن سیمان خاکستری صادر شد. بر اساس پروانه بهره‌برداری وزارت صنایع در ۵ دی ۱۳۷۳، ظرفیت اسمی سالانه کارخانه ۶۶۰٬۰۰۰ تن در ۳۳۰ روز کاری تعیین گردید. این مجموعه از اواخر همان سال فعالیت تولیدی خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۸۴ با اجرای طرح توسعه، ظرفیت تولید روزانه را به ۲۶۰۰ تن افزایش داد.

درصد سهامداری گروه

34%